The Comfort club

over mij

 

 

 

In 2014 werd ik moeder van Lena. De mooiste ervaring uit mijn leven en meteen ervaarde ik dat het moederschap mij past als een jas. Dat betekent niet dat ik nooit eens twijfel ervaar over mijn rol als moeder, zeker wel! En gelukkig maar, want deze twijfel zorgt er bijvoorbeeld voor dat ik reflecteer, ervaringen bespreek met andere ouders, kennis opdoe op het internet. Waardoor ik groei in mijn rol als moeder, als mens.

Groei is inmiddels een thema geworden in mijn leven. Ik begon een opleiding tot kindercoach, omdat ik kinderen heel graag wil ondersteunen in hun groei. Niet alleen omdat ik zelf ervaar hoe fijn groei voelt, maar vooral omdat ik dit zie bij mijn dochter en veel kinderen om mij heen. Tijdens deze opleiding ontdekte ook ik beter wat mijn talenten zijn en vooral ook waar ik als mens gelukkig van word. 

Ik prijs me heel gelukkig dat ik behalve Lena nog meer kinderen in mijn leven heb. Iedere week geef ik bijles aan drie kinderen in een opvanghuis in Utrecht. En één keer in de maand komt er een meisje bij ons spelen voor een dag of weekend. Ze heeft een lichamelijke en verstandelijke beperking en op deze manier kunnen we haar moeder wat ontlasten.

Mijn praktijk voor kindercoaching is in Utrecht (Oog in Al). In deze mooie stad woon ik ook, samen met mijn man en Lena. Het bruisende karakter van Utrecht geeft me energie. Maar ook heel graag trek ik me terug in de natuur: in onze caravan in Groenekan. 

Ik word gelukkig van kamperen met familie en vrienden, van aanrommelen in huis, van een zelfgemaakte cappuccino, van uit eten gaan met vriendinnen, van fotoboeken maken en van wandelen door de stad en in het groen.  

Spreekt mijn aanbod jou aan en heb je het gevoel dat ik kan bijdragen aan de groei en ontwikkeling van jouw kind … dan kom ik heel graag met je in contact!

Contact opnemen

Wil jouw kind aan de slag om meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, om weerbaarder, autonomer of vrijer te worden? Dan kom ik graag in contact!